Az album kiadását támogatta a Nemzeti Kulturális Alap 

Szabadkéz Kft. 2011 www.szabadkez.hu

Megrendelés

A megrendelések teljesítésének menete: Az alábbi kérdőív kitöltésével tudja megrendelni, illetve előjegyezni a kiadványt. A megrendeléseket a beérkezés sorrendjében teljesítjük. Az album árát+postaköltségét utánvéttel lehet kiegyenlíteni. Az album vételára most bruttó 7 850 Ft/db. +postaköltség (amely Magyarország területén jelenleg 1650 Ft).

A megrendeléskor kérjük a számlázási címet pontosan megadni.

Sorszámozott ajándék-példányok: A kiadó felárral maximum 100 darab hitelesített, sorszámozott példány eladását is tervezi, melyek ára a Megrendelőlapon megtalálható. A sorszámozás jelenleg 43-nál tart.

Külföldi szállítás: Lehetőséget szeretnénk biztosítani Magyarország határán kívül élő megrendelőink számára is, hogy hozzájuthassanak ehhez a nem mindennapi albumhoz. Ezért a külföldi megrendelőinknek a felmerülő postázási költségéből 1.000 kedvezményt nyújtunk. Kérjük, a pontos szállítási költségről írásban érdeklődjön a kiadó e-mail címén: info@szabadkez.hu – A megrendelések várható teljesítése ügyében a kiadó képviselője Aba Béla a +3620-966-7838 számon is hívható, ugyanis budapesti lakosnak esetleg módja van egyeztetett találkozó alkalmával a könyvet postaköltség nélkül átvenni.

Megrendelőlap

Megrendelő neve:
Ország
Város:
Utca, házszám:
Irányítószám:
E-mail cím:
Szállítási mód:
Megrendelt darabszám:
Egyéb megrendeléssel kapcsolatos részletek:

This online form was provided by Freedback.